Nέα

Απόλυτη επιτυχία στις διπλωματικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις της Σχολής «δήλος»

Η Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος»- Δήμητρα Χατούπη ολοκλήρωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018. Συγχαίρει θερμά όλους τους σπουδαστές της για την επιτυχία τους και στις φετινές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Η σχολή που ήδη μετράει 15 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας, είναι περήφανη για τις επιδόσεις των σπουδαστών της, που αποφοίτησαν παρουσιάζοντας 3 παραστάσεις: «Μυθοπλασίες» (πρωτότυπο κείμενο των τελειόφοιτων της «δήλος»), με δραματουργική επιμέλεια Αντώνη Γαλέου και διδασκαλία Δήμητρας Χατούπη, «Ντον Ζουάν ή Πέτρινη Ευωχία» σε διδασκαλία Σίμου Κακάλα, και «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου σε διδασκαλία Γεωργίας Μαυραγάνη, που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ των Φιλίππων στις 20 και 21 Αυγούστου 2018.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας δασκάλων και μαθητών. Ευχαριστούμε τους καθηγητές μας για την στήριξη και τους σπουδαστές μας για τη συνεπή καλλιτεχνική τους διαδρομή.

rsz dscf4641

Read more...

ΝΕΚΥΙΑ: Ραψωδία λ΄ / Ομήρου Οδύσσεια

Ένα ταξίδι στη χώρα των νεκρών .
Ένα Ποίημα. Μετά Την Φύσιν.

Work In Progress
από το 2ο έτος της Σχολής Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη.


Παίζοντας με τον χρόνο και την μνήμη ανοίγουμε χώρο - δίοδο για να μιλήσουμε σ' αυτούς που έφυγαν. Για να ενδυθούμε το σώμα εκείνων που δεν έχουν πια σώμα. Βουτάμε στο σκοτάδι μας ψάχνοντας το φως. Συλλογικά. Πλάθουμε επί σκηνής την τελετή που θα μας πάει εκεί. Εκεί που το σώμα ζωντανό και ανοιχτό δύναται να φανταστεί, να ακούσει. Να εκτιμήσει την ύπαρξή του.


Κινησιολογία - Χορογραφία:
Νικολέτα Ξεναρίου

Διδασκαλία λόγου:
Περικλής Μοσχολιδάκης

Ερμηνεύουν οι σπουδαστές του 2ου έτους της Σχολής Θεάτρου «δήλος» (Σοφία Αγγελή, Σπύρος Δέτσικας, Ειρήνη Ζήκα, Βασίλης Καζής, Αντώνης Κακοσούρης, Μαρίνα Καμαλάκη, Σταυρούλα Καμνή, Ηλίας Καρακωσταντάκης, Ιάσονας Καστόρης, Πάνος Καστρίτσης, Ιωάννα Κολονέλου, Γιάννης Κουρμπάνης, Μερόπη Λαΐνη, Σοφία Μαυρομαρά, Δανάη Μουτσοπούλου, Σταμάτης Μπάκνης, Μάκης Νάνος, Δανάη Ντέμου, Αντωνία Παγκάλου, Σπύρος Περγαντάς, Βασίλης Πέτρου, Γιώτα Σοφούλη, Βαλεντίνη Σπύρου).

Ευχαριστούμε θερμά την Έλια Βεργανελάκη (απόφοιτο της Σχολής Θεάτρου «δήλος») για την πολύτιμη συμβολή της στο εγχείρημά μας.


Παρασκευή 15/06
Θέατρο «Μεταξουργείο» (Ακαδήμου 14, Πλησίον Μετρό Μεταξουργείου)
Έναρξη: 21:00

Read more...

Εισαγωγικές Εξετάσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2018 - 2019

Οι εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «δήλος» Δήμητρα Χατούπη θα ξεκινήσουν με την ατομική ακρόαση στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου 2018 και θα διενεργηθούν σε τρεις φάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 7 Σεπτεμβρίου 2018, είτε ηλεκτρονικά στο www.dilos.gr είτε στη γραμματεία της σχολής, στην Ελευσινίων 11, πλησίον μετρό Μεταξουργείο.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

  1. Συμπληρωμένη αίτηση με φωτογραφία.
  2. 20 ευρώ εξέταστρα, τα οποία αφαιρούνται από την εγγραφή.
  3. Συμπληρωμένο Ερωτηματολόγιο.
  4. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και Απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίο (μη επικυρωμένα).

 

Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων

 

 Όλοι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία των Εισαγωγικών Εξετάσεων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το «Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3-7 Σεπτεμβρίου, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις εκπαιδευτικές μεθόδους της σχολής, καθώς και με τους καθηγητές της. Για τη συμμετοχή στο «Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων» τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Read more...

Η «δήλος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τα παιδιά του Α’ έτους παρουσίασαν θεατρικό αναλόγιο στις 21 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το έργο «Τρούφα» της Φραντζέσκας Α. Γιαννακού σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της Γεωργίας Μαυραγάνη.

 

«Καλά, έχει τόση αξία ο άνθρωπος;»

«Μετά το Ολοκαύτωμα γίναμε όλοι αθώοι».

 

Ένα σταυροδρόμι. Ένας κόσμος σε μετάβαση. Ένας τόπος ορίων. Σ’ αυτόν τον κεντρικό άξονα ο άνθρωπος-καθρέπτης, ο άνθρωπος-προϊστάμενος, ο άνθρωπος-παπαγάλος και άλλοι καρναβαλιστές, ένα συλλογικό και ακαθόριστο «εμείς», προσπαθούν να κατανοήσουν, να προστατευθούν, να αυτοκαθορισθούν. Άνθρωποι καθημερινοί, περισσευούμενοι αναζητούν, ακίνητοι, ένα αποκούμπι, μία διέξοδο. Ταυτόχρονα ένας Λουδοβίκος προσπαθεί ν’ αρωματίσει τον χώρο του, οι κουδουνοφόροι απομακρύνονται με ρυθμικά βήματα, ενώ οι μετανάστες περπατούν αενάως σ’ έναν τόπο προσωρινό, που δεν αποτυπώνεται στον χάρτη.

 

Ακινησία και κίνηση, καρναβαλικό γέλιο και πηγαίο γέλιο θα ταυτισθούν για μία φευγαλέα στιγμή σ’ ένα όνομα:  Ανθή/Φουλ.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή.  Σε μια αρχή, που θα αποκτήσει κάποτε ένα όνομα».

 

 

rsz dsc01112

rsz dsc01043

 

 

 

 

 

 

 

 

 φωτογραφίες : Μανόλης Κασιμάτης

Read more...

Θερινό Σεμινάριο Προετοιμασίας 2018

Δραματική Σχολή «δήλος»

rsz 1image1 004

 

 

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη

 διοργανώνει θερινό εργαστήριο

με στόχο τη μύηση στη λειτουργία ενός υποψηφίου μέσα στο περιβάλλον μιας

δραματικής σχολής υψηλών απαιτήσεων.

  

Το εργαστήριο θα λειτουργεί και ως προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις. Θα διαρκέσει συνολικά 3 εβδομάδες και είναι χωρισμένο σε δύο φάσεις. Η α’ φάση είναι από 16 έως 27 Ιουλίου και η β’ φάση περιλαμβάνει ένα πενθήμερο στις αρχές Σεπτέμβρη.

Θα πραγματοποιηθούν, σε εργαστηριακή μορφή,  μαθήματα   υποκριτικής-αυτοσχεδιασμού, κίνησης, τραγουδιού, performing καθώς και προετοιμασία σε μονόλογο, ποίημα και τραγούδι.

Θα διδάξουν οι καθηγητές της σχολής θεάτρου «δήλος».

                                      

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Οι εγγραφές αρχίζουν 23 Απριλίου 2018

             Για αιτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία

2105203562 & 6972287889

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο

Read more...

H oμάδα θεάτρου No_Stage στο Εμπρός

27749836 1024280777720928 5158731003229134454 n

 

Η Θεατρική Ομάδα No_Stage, βρήκε Stage στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ για 4 Μόνο παραστάσεις. 16,17,23,24 Απριλίου και ώρα 21.00.
Σας περιμένουμε.

Είσοδος ελεύθερη
( Θα υπάρξει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς στο τέλος της παράστασης)

Η θεατρική ομάδα No_Stage αποτελείται από τέσσερις νέους ηθοποιούς: Κωνσταντίνος Αλέξης, Σάββας Πογιατζής, Μαρία Σωτηροπούλου και Άντρια Χαραλάμπους. Δημιουργήσαμε την ομάδα αυτή ως κοινό σημείο αναφοράς των καλλιτεχνικών μας αναζητήσεων σε μια προσπάθεια διερεύνησης τόσο της καλλιτεχνικής όσο και της εκπαιδευτικής διαδικασίας της τέχνης του θεάτρου. Η επιθυμία μας για συνεργασία γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη διερεύνησης ενός κοινού θεατρικού κώδικα βασισμένου στις αρχές της commedia dell' arte, τη χρήση της μάσκας και του ποιητικού λόγου στο θέατρο.

Έχοντας ως κινητήριο δύναμη τη φιλοσοφία και πρακτική των πλανόδιων θιάσων της Ελισαβετιανής Εποχής και των αντίστοιχων Ελληνικών Μπουλουκιών, επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε και να παρουσιάσουμε την παράστασή μας στο ευρύτερο κοινό και ιδιαίτερα σε μη προνομιούχες ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό ταξιδεύουμε σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής Επαρχίας, σε τοπικούς δήμους και στην περιφέρεια, επιδιώκοντας τον επαναπροσδιορισμό του θεάτρου μέσα στην κοινωνία και την επιστροφή στις ρίζες του ως θέαμα προσιτό στο ευρύ κοινό. Ως No_Stage δίνουμε παραστάσεις σε καφενεία, πλατείες, σχολεία αλλά και σε άλλους χώρους συλλογικών συναθροίσεων, επιθυμώντας την ανάπτυξη καλλιτεχνικών σχέσεων με διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι με αφορμή το καλλιτεχνικό γεγονός οι άνθρωποι να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ τους.

Για την εκπλήρωση του σκοπού μας αντλήσαμε υλικό από τις διάφορες τεχνικές υποκριτικής που είχαμε διδαχθεί στο πλαίσιο της δραματικής σχολής και καθώς και από σχετικά σεμινάρια από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιήσαμε διασκευή στην τραγωδία Οθέλλος του Σαίξπηρ σε μετάφραση Δ. Βικέλα. Βασιζόμενοι στην τεχνική και χρήση μάσκας, στήσαμε, ετοιμάσαμε και παρουσιάζουμε τη Σαιξπηρική τραγωδία σε μια μοναδική και ξεχωριστή απόδοση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Σχολή Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη για την παραχώρηση των αιθουσών της σχολής για τις πρόβες.
Ευχαριστουμε και τον καθηγητή μας Σ. Κακάλα - Simos Kakalas ο οποίος ενέπνευσε με τη διδασκαλία του και υποστήριξε τη συγκεκριμένη δράση μας. Σε αυτούς οφείλουμε την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος!

Read more...

O Αντώνης Γαλέος σκηνοθετεί στο Vault και κάνει οντισιόν

Το Θέατρο Vault και ο έμπειρος Βασίλης Κωνσταντουλάκης για τις ανάγκες της νέας συμπαραγωγής τους «FUCKING MEN» ένα πρωτοπαρουσιαζόμενο Αμερικανικό έργο πρόζας με τεράστια επιτυχία στις σκηνές του εξωτερικού, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, αναζητά άντρες ερμηνευτές ερμηνευτικής γκάμας από 17 μέχρι 65 ετών

και συγκεκριμένα: ηθοποιούς, χορευτές αλλά και μη επαγγελματίες με ικανότητες στον σωματικό αυτοσχεδιασμό και τον λόγο και διαθεσιμότητα σε πιο ανατρεπτικές προσεγγίσεις της θεατρικής πράξης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ιδιαίτερη εμφάνιση. Το έργο απαιτεί τρεις ηλικιακές γκάμες: 17-25, 30-40 και έναν ερμηνευτή 60-65 ετών.

Στην πρώτη φάση της εν λόγω ακρόασης θα κληθούν να παρουσιάσουν αυτοσχεδιασμό σε ντουέτα και στη δεύτερη θα δοθεί διαλογικό κείμενο χωρίς προετοιμασία.Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν αυστηρά από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και τα υλικά που έχουν αποστείλει.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. 1.Κατάθεση βιογραφικών και υλικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – Άντρες 2018».

  1. το βιογραφικό τους,
  2. πορτφόλιο με τουλάχιστον 4 πρόσφατες φωτογραφίες τους

και 3. τρίλεπτο βίντεο τραβηγμένο από σταθερή κάμερα με μια δράση και μια σύντομη προσωπική εξομολόγηση με θέμα: η επιθυμία. Το κείμενο θα είναι δικό τους. Τυχόν δυσχέρειες στη διατύπωση ή σαρδάμ θα εκτιμηθούν θετικά.

Παράταση μέχρι Δευτέρα 23 Απριλίου για αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων, αποκλειστικά για τους αποφοίτους της σχολής θεάτρου "δήλος" - Δήμητρα Χατούπη.

Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Εκεί θα διευκρινίζεται και ο χώρος, ο χρόνος και τρόπος διεξαγωγής της ακρόασης.

Παρακαλείστε να μην τηλεφωνείτε στο θέατρο Vault. Η πληροφόρηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read more...

Υποψήφιοι για βραβεία θεάτρου δύο καθηγητές της σχολής μας

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι δύο καθηγητές της σχολής μας είναι υποψήφιοι για θεατρικά βραβεία.

 

periklis mosxolidakis 2018

Η Αλεξάνδρα Καζάζου για το «Insenso» (Σκηνοθεσία: Πέτρος Σεβαστίκογλου, Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν)
είναι υποψήφια για το «θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη» που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης
γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.

 

Ο Περικλής Μοσχολιδάκης είναι υποψήφιος για το βραβείο καλύτερου Συγγραφέα “Αλέκος Σακελάριος” για το κείμενο της παράστασης «Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη» από την Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Read more...

Σεμινάριο της σκηνοθέτιδας Κατερίνας Ευαγγελάτου.

για επαγγελματίες ηθοποιούς και σπουδαστές δραματικών σχολών με θέμα:

 

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

Εισαγωγή σε μία τεχνική για τον ποιητικό Λόγο στο Θέατρο

 

σε συνεργασία με τη σχολή θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη

 

Στόχος σεμιναρίου:

 

Το σεμινάριο έχει στόχο να αποτελέσει μια εισαγωγή στα βασικά κλειδιά για την οργάνωση και την χρήση του ποιητικού Λόγου στο Θέατρο. Χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την ”ΑΛΚΗΣΤΗ” του Ευριπίδη και τον “ΦΑΟΥΣΤ (μέρος 1ο)”  του Γκαίτε θα χτίσουμε βήμα-βήμα,

λέξη-λέξη, την προσέγγιση ενός ποιητικού κειμένου. Από τον φθόγγο στη λέξη,

στην πρόταση, στην ενότητα, στη σκέψη, στην εκφορά, στη δράση. Η λέξη και ο ήχος της ως πυρήνας ενέργειας και δράσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2017, το βιογραφικό τους καθώς και ένα σύντομο κείμενο (μέχρι 100 λέξεις) που να περιγράφει το λόγο για τον οποίο ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο σεμινάριο,

στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει μετά από συνέντευξη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν διαβάσει την “Άλκηστη” του Ευριπίδη και το πρώτο μέρος του “Φάουστ” του Γκαίτε.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια Σεμιναρίου

30 ώρες (6 συναντήσεις των 5 ωρών)

Τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 8, 9, 10 και 15,16 και 17 Δεκεμβρίου αντίστοιχα (10:00 - 15:00)

Κόστος Σεμιναρίου

180 €

Πληροφορίες Εγγραφής

Στη γραμματεία της σχολής καθημερινές (Δε-Πα 12:30-15:30 και 17:30-20:30), Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο

Στα τηλέφωνα της σχολής 2105203562, 2167004191, 6972287889

Στο mail της σχολής This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. // Στο site της σχολής www.dilos.gr

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ / ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΣ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από γνωστή καλλιτεχνική οικογένεια.

Σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιo Αθηνών και Θέατρο (Σκηνοθεσία και Υποκριτική) αρχικά στην Αθήνα, και μεταπτυχιακά στο Λονδίνο (Midlessex University) και τη Μόσχα,(Κρατική Ακαδημία Θεατρικής Τέχνης), αποσπώντας υποτροφίες και διακρίσεις. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ρώσικα.

Βραβεία:

Τον Δεκέμβριο του 2009 τιμήθηκε από την Ένωση Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών με το Βραβείο Νέου Δημιουργού.Τον Σεπτέμβριο του 2011 τιμήθηκε με το Έπαθλο «Ελευθερία Σαπουντζή» για τις σκηνοθεσίες της κατά την διετία 2009-2011.

Μέσα σε λίγα χρόνια, έχει σκηνοθετήσει πάνω από 15 μεγάλες παραγωγές (Πρόζα και Όπερα) σε κορυφαίους θεατρικούς Οργανισμούς της  Ελλάδας και του εξωτερικού (Γερμανία, Ρωσία).

Πρόσφατες σκηνοθεσίες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό:

 

Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών 2013), Der gute Mensch von Sezuan, (Νέα Σκηνοθεσία, Stadttheater Augsburg, Γερμανία, 2014), Ρήσος -Μια Περιπατητική Παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο του Λυκείου του Αριστοτέλους (Φεστιβάλ Αθηνών 2015), Τα παραμύθια του Χόφμαν, (Κρατική Όπερα της Περμ στη Ρωσία-2015). Η παράσταση ήταν υποψήφια για 9 βραβεία ‘Χρυσή Μάσκα’ στη Ρωσία, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Παράστασης και Καλύτερου Σκηνοθέτη, Φάουστ του Γκαίτε (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2015-2016), 1984 του Τζωρτζ Όργουελ  (Νέο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου, 2016), Άλκηστη του Ευριπίδη (Εθνικό Θέατρο-Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017).

 

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου από εδώ:

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed
  1. Lorem ipsum dolor
  2. Sample tab 1
  3. Sample tab 2

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

next
prev