Νέα Παραστάσεων

Πληροφορίες:

  • ΗΜ/ΝΙΑ: - -
  • Διεύθυνση:Blackbox "δήλος", Σχολή Θεάτρου "δήλος", Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο

 

«Δωδέκατη νύχτα»

του WilliamShakespeare

 

20- 21 Ιουλίου 2016

 

Με τη «Δωδέκατη Νύχτα» του WilliamShakespeareσυνεχίζει το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος» (Ελευσινίων 11, πλησίον στάσης μετρό Μεταξουργείο). 

Το έργο ανεβαίνει σε διδασκαλία-σκηνοθεσία Βασίλη Ανδρέου και παρουσιάζεται με είσοδο ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό, στις 20 Ιουλίου, ώρα 9:00μμ και 21 Ιουλίου, ώρα 6:00 μμ

και 9:00 μμ.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για το έργο:

Το παιχνίδι της μεταμφίεσης στον Σαίξπηρ. Οι ηθοποιοί σε μια σκυτάλη πολλαπλής διανομής, δοκιμάζουν πολλούς ρόλους και σχέσεις και η μεταμφίεση είναι το πρώτο υλικό που κάνει τον ηθοποιό καλό αφηγητή και παραμυθά. Αυτή η σπουδή είναι ένα παιχνίδι και μια δοκιμή πάνω στην παρεξήγηση και το ψέμα που μοιάζει αλήθεια και δημιουργεί έντονο υποκριτικό ενδιαφέρον.

 

Ταυτότητα της παράστασης:

Σκηνοθεσία, διδασκαλία: Βασίλης Ανδρέου

Κίνηση: Χριστίνα Μαριάνου

Φωτισμοί: Πένυ Χ., Ιωάννα Ζέρβα

 

Παίζουν οι τελειόφοιτοι της Σχολής(με αλφαβητική σειρά):

Μιχάλης Αβρατόγλου, Κώστας Αλέξης, Ευαγγελία Δημητρίου, Αλέξης Διαμαντής, Νένα Δρογγίτη, Δήμητρα Καλεσιάκη, Χοβίκ Καραμπετιάν, Ελευθερία Κωνσταντοπούλου, Λίνα Λαμπροπούλου, Αρμάν Μενετιάν, Κωνσταντίνος Νικούλης, Δημήτρης Παγώνης, Ελένη Παππά, Κωνσταντίνος Παράσης, Παύλος Παυλίδης, Μαρίνα Πηγασίου, Αναστασία Ρουστάνη, Σιλένα Τριβιζά, Ελένη Τσιριγώτη, Ανθή Φουντά.

 

Η είσοδος είναιΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

 

Κρατήσεις Θέσεων

Για λίστα αναμονής καλείτε στο 210-5203.562

Ώρες λειτουργίας: 10:00-21:00, καθημερινές

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Χώρος θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος»

Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο, Πλησίον στάσης μετρό Μεταξουργείο

 

 

DSC_1251.jpg