Σεμινάρια

Πληροφορίες:

  • ΗΜ/ΝΙΑ: -
  • Διεύθυνση:Σχολή Θεάτρου «δήλος»

Θερινό workshop «δήλος»

22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2017

 

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη διοργανώνει 11-ήμερο θερινό workshop που περιλαμβάνει τμήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κίνησης, μουσικής και αγωγής λόγου, με τους καταξιωμένους καθηγητές της σχολής.

 

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει   90 ώρες και θα πραγματοποιηθεί σε απογευματινά μαθήματα. Θα διδάξουν οι  : Σίμος Κακάλας, Βασίλης Ανδρέου, Γιώργος Συμεωνίδης, Νικολέττα Ξεναρίου, Περικλής Μοσχολιδάκης, Χρίστος Θεοδώρου, Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, Γιώργος Αδαμαντιάδης και η Δήμητρα Χατούπη.

 

Ειδικότερα: Υποκριτική-αυτοσχεδιασμό διδάσκουν οι: Σίμος Κακάλας, Βασίλης Ανδρέου Γιώργος Συμεωνίδης, Δήμητρα Χατούπη, Κίνηση-Χορό διδάσκουν οι Νικολέττα Ξεναρίου και Κωνσταντίνος Καρβουνιάρης, , ενώ Τραγούδι διδάσκει ο Χρίστος Θεοδώρου.

 

Όσοι παρακολουθήσουν το workshop, ταυτόχρονα θα προετοιμαστούν και για τις εισαγωγικές εξετάσεις, εφ’ όσον το επιθυμούν, όπου θα διδαχθούν ένας μονόλογος, ένα ποίημα και ένα τραγούδι.  Την προετοιμασία των υποψηφίων στο μονόλογο αναλαμβάνει ο Γιώργος Αδαμαντιάδης, στο ποίημα ο Περικλής Μοσχολιδάκης και στο τραγούδι ο Χρίστος Θεοδώρου.

Επιπλέον, θα δοθούν σημειώσεις για τις θεωρητικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού στους υποψηφίους που σκοπεύουν να δώσουν.

 

Το κόστος του σεμιναρίου συνολικά για τις 90 ώρες είναι 220 ευρώ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις συμμετοχής έως 10 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Γραμματεία της σχολής, στo τηλ: 210-5203.562 ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Last modified onFriday, 16 June 2017 17:06