Nέα

H Ευαγγελία Καρακατσάνη υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη

H Ευαγγελία Καρακατσάνη υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη

 

ek2

Με χαρά ενημερωθήκαμε ότι η καθηγήτρια της σχολής μας Ευαγγελία Καρακατσάνη είναι υποψήφια για το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στην παράσταση «Το τραμ με το όνομα πόθος» του Τένεσι Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, που παρουσιάστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.

Καλή επιτυχία Ευαγγελία!

Read more...

Έως 7 Σεπτεμβρίου η Υποβολή Αιτήσεων Εισαγωγικών Εξετάσεων σχολ. έτους 2018-19

Ανακοίνωση

ΕΩΣ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ σχολ. έτους 2018-19

για την ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΧΟΛΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

«δήλος» - Δήμητρα Χατούπη

  

 1. Οι αιτήσεις συμμετοχής στις Εισαγωγικές Εξετάσεις θα υποβάλλονται στην έδρα της Σχολής (Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο) από 29 Αυγούστου 2018 έως και τις 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες από 11.00 έως 20:00. Εναλλακτικά, οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@dilos.gr

 2. Η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη για το σχολικό έτος 2018-19 θα δημιουργήσει στο Α έτος σπουδών 2 τμήματα με ανώτατο όριο 18 σπουδαστές ανά τμήμα.

 3. Απαραίτητα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις Εισαγωγικές Εξετάσεις:

 α)   Αίτηση η οποία υπογράφεται από τον ενδιαφερόμενο, υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και αναφέρει τα στοιχεία του, όπως αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα (ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο), και απαραιτήτως διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), διεύθυνση κατοικίας, αριθμό τηλεφώνου καθώς και το είδος του τίτλου σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κατέχει. 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

 

β) Απολυτήριο Λυκείου του Ν. 1566/85 ή απολυτήριο εξαταξίου Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης Σχολής της ημεδαπής ή αλλοδαπής, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Για τα απολυτήρια που προέρχονται από Σχολές της αλλοδαπής απαιτείται βεβαίωση αντιστοιχίας τους με απολυτήρια Λυκείου της ημεδαπής, η οποία χορηγείται από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης.

γ) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο, σε ευκρινές φωτοαντίγραφο. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει το πατρώνυμο από το διαβατήριο, θα πρέπει να αποδεικνύεται με την υποβολή πρόσθετου επίσημου δικαιολογητικού

(ευκρινές φωτοαντίγραφο).

Σε περίπτωση που το ονοματεπώνυμο υποψήφιου-ιας αναγράφεται με Λατινικούς χαρακτήρες θα πρέπει να συνυποβάλλεται δικαιολογητικό με την απόδοση του ονοματεπώνυμου στα Ελληνικά (π.χ. εκτύπωση ΑΜΚΑ).

Τα υποβληθέντα με την αίτηση συμμετοχής δικαιολογητικά δεν επιστρέφονται στους υποψήφιους. Αίτηση συμμετοχής που δεν συνοδεύεται από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή δεν έχει υποβληθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας δεν λαμβάνεται υπόψη.

 1.  Τα εξεταζόμενα μαθήματα, είναι τα εξής:

α. Υποκριτική

 • Ένας μονόλογος (της επιλογής των υποψηφίων) από το αρχαίο δράμα, το κλασικό ή το σύγχρονο ρεπερτόριο.
 • Αυτοσχεδιασμός με αφορμή ένα κείμενο ή μία θεματική, που θα δοθεί στους υποψηφίους από την Εξεταστική Επιτροπή την ημέρα της εξέτασης.

β. Απαγγελία και Τραγούδι

 • Απαγγελία ενός ποιήματος (της επιλογής των υποψηφίων).
 • Ερμηνεία ενός τραγουδιού χωρίς συνοδεία μουσικής (της επιλογής των υποψηφίων).

       γ. Στοιχειώδεις θεωρητικές γνώσεις Ιστορίας Θεάτρου και Λογοτεχνίας.

       Το μάθημα εξετάζεται προφορικά ή γραπτά (στην ελληνική γλώσσα, με τα στοιχεία του ελληνικού αλφαβήτου). Υποβάλλονται στους υποψηφίους δύο ή περισσότερες ερωτήσεις από την Ιστορία του Θεάτρου και μία ή περισσότερες ερωτήσεις από την Ιστορία της Ελληνικής Λογοτεχνίας.

Οι υποψήφιοι κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή άλλο επίσημο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

 

 1. Επιτυχόντες θεωρούνται αυτοί που έχουν ουσιαστικά προσόντα Θεατρικής

   Τέχνης, δηλαδή καλή άρθρωση και καθαρότητα φωνής, εκφραστικότητα

     και σκηνική εμφάνιση και έλαβαν σε καθένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα

     τουλάχιστον το βαθμό πέντε (5) στη δεκάβαθμη κλίμακα. Αν ο υποψήφιος δεν

   προσέλθει για εξέταση σε μαθήματα του προγράμματος ή αποκλειστεί από

   την επιτροπή για οποιαδήποτε αιτία, λαμβάνει μονάδα.

   Στην περίπτωση που ο αριθμός των επιτυχόντων είναι μεγαλύτερος από τον ανώτερο αριθμό σπουδαστών που μπορεί να δεχτεί η Σχολή, μπορούν να εγγραφούν οι επιτυχόντες υποψήφιοι που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τη σειρά κατάταξης.

   

 1. Οι Εξετάσεις θα διενεργηθούν το διάστημα μεταξύ 17 Σεπτεμβρίου – 11 Οκτωβρίου 2018. Με νεότερη ανακοίνωση θα υπάρξει ενημέρωση για το Πρόγραμμα των Εξετάσεων της Σχολής (ακριβής ημερομηνία και ώρα).

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Read more...

[Κριτική] «Προμηθέας Δεσμώτης» της Γεωργίας Μαυραγάνη: Μια απόδειξη ότι το Θέατρο έχει μέλλον

[Κριτική] «Προμηθέας Δεσμώτης» της Γεωργίας Μαυραγάνη: Μια απόδειξη ότι το Θέατρο έχει μέλλον

 

φωτο από την παράσταση Προμηθέας Δεσμώτης στο 61ο Φεστιβάλ Φιλίππων

(από το KavalaPost.gr)

 

Οι τριτοετείς σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Δήλος»-Δήμητρα Χατούπη πέρασαν το... θεατρικό μήνυμα αντίστασης του Αισχύλου στο 61ο Φεστιβάλ Φιλίππων και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο

 

Προμηθέας Δεσμώτης: Ένα τραγούδι αντίστασης»… Οι τριτοετείς σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Δήλος»-Δήμητρα Χατούπη με την σκηνοθετική καθοδήγηση της Γεωργίας Μαυραγάνη επιχείρησαν μια πρώτη σκηνική προσέγγιση αυτού του εμβληματικού ποιήματος του Αισχύλου το βράδυ της Τρίτης 21 Αυγούστου 2018 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων. Και πέτυχε κάτι παραπάνω από αυτό…

 

Διαβάστε ολόκλητη την κριτική και δείτε φωτογραφίες από την παράσταση εδώ.

Read more...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Θεατρικό Αντί-σκηνο Θάσου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "3ο θεατρικο Αντί-σκηνο" στο νησί της Θάσου, όπου δίδαξαν οι καθηγητές της σχολής, Σίμος Κακάλας, Αλεξάνδρα Καζάζου και Γιώργος Αδαμαντιάδης, καθώς και η διευθύντρια της σχολής Δήμητρα Χατούπη. Στο σεμινάριο δίδαξαν, επίσης, οι Μηνάς Βιντιάδης, Λάμπης Ζαρουτιάδης, Γιώργος Σκαμπαρδώνης, Δέσποινα Πανταζή, Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Αντώνης Ζούλης.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν σ'αυτή τη δημιουργική εβδομάδα, συμβάλλοντας στη δυναμική μιας ουσιαστικής θεατρικής ομάδας.

 

Thassos Karol Jarek 2  Thassos Karol Jarek 17  Thassos Karol Jarek 6                    

 

Thassos Karol Jarek 33  Thassos Karol Jarek 99  Thassos Karol Jarek 88

 

Thassos Karol Jarek 104  Thassos Karol Jarek 86  Thassos Karol Jarek 75

 

Thassos Karol Jarek 73  Thassos Karol Jarek 58  Thassos Karol Jarek 29

 

Thassos Karol Jarek 33  Thassos Karol Jarek 70  Thassos Karol Jarek 42

 

Thassos Karol Jarek 22  Thassos Karol Jarek 35  Thassos Karol Jarek 103

 

Φωτογραφικό υλικό © Karol Jarek

                                                                                   

 

Read more...

Απόλυτη επιτυχία στις διπλωματικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις της Σχολής «δήλος»

Η Σχολή Δραματικής Τέχνης «δήλος»- Δήμητρα Χατούπη ολοκλήρωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018. Συγχαίρει θερμά όλους τους σπουδαστές της για την επιτυχία τους και στις φετινές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού. Η σχολή που ήδη μετράει 15 χρόνια επιτυχημένης και δημιουργικής πορείας, είναι περήφανη για τις επιδόσεις των σπουδαστών της, που αποφοίτησαν παρουσιάζοντας 3 παραστάσεις: «Μυθοπλασίες» (πρωτότυπο κείμενο των τελειόφοιτων της «δήλος»), με δραματουργική επιμέλεια Αντώνη Γαλέου και διδασκαλία Δήμητρας Χατούπη, «Ντον Ζουάν ή Πέτρινη Ευωχία» σε διδασκαλία Σίμου Κακάλα, και «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου σε διδασκαλία Γεωργίας Μαυραγάνη, που πρόκειται να παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ των Φιλίππων στις 20 και 21 Αυγούστου 2018.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας δασκάλων και μαθητών. Ευχαριστούμε τους καθηγητές μας για την στήριξη και τους σπουδαστές μας για τη συνεπή καλλιτεχνική τους διαδρομή.

rsz dscf4641

Read more...

ΝΕΚΥΙΑ: Ραψωδία λ΄ / Ομήρου Οδύσσεια

Ένα ταξίδι στη χώρα των νεκρών .
Ένα Ποίημα. Μετά Την Φύσιν.

Work In Progress
από το 2ο έτος της Σχολής Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη.


Παίζοντας με τον χρόνο και την μνήμη ανοίγουμε χώρο - δίοδο για να μιλήσουμε σ' αυτούς που έφυγαν. Για να ενδυθούμε το σώμα εκείνων που δεν έχουν πια σώμα. Βουτάμε στο σκοτάδι μας ψάχνοντας το φως. Συλλογικά. Πλάθουμε επί σκηνής την τελετή που θα μας πάει εκεί. Εκεί που το σώμα ζωντανό και ανοιχτό δύναται να φανταστεί, να ακούσει. Να εκτιμήσει την ύπαρξή του.


Κινησιολογία - Χορογραφία:
Νικολέτα Ξεναρίου

Διδασκαλία λόγου:
Περικλής Μοσχολιδάκης

Ερμηνεύουν οι σπουδαστές του 2ου έτους της Σχολής Θεάτρου «δήλος» (Σοφία Αγγελή, Σπύρος Δέτσικας, Ειρήνη Ζήκα, Βασίλης Καζής, Αντώνης Κακοσούρης, Μαρίνα Καμαλάκη, Σταυρούλα Καμνή, Ηλίας Καρακωσταντάκης, Ιάσονας Καστόρης, Πάνος Καστρίτσης, Ιωάννα Κολονέλου, Γιάννης Κουρμπάνης, Μερόπη Λαΐνη, Σοφία Μαυρομαρά, Δανάη Μουτσοπούλου, Σταμάτης Μπάκνης, Μάκης Νάνος, Δανάη Ντέμου, Αντωνία Παγκάλου, Σπύρος Περγαντάς, Βασίλης Πέτρου, Γιώτα Σοφούλη, Βαλεντίνη Σπύρου).

Ευχαριστούμε θερμά την Έλια Βεργανελάκη (απόφοιτο της Σχολής Θεάτρου «δήλος») για την πολύτιμη συμβολή της στο εγχείρημά μας.


Παρασκευή 15/06
Θέατρο «Μεταξουργείο» (Ακαδήμου 14, Πλησίον Μετρό Μεταξουργείου)
Έναρξη: 21:00

Read more...

Εισαγωγικές Εξετάσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2018 - 2019

Εισαγωγικές Εξετάσεις
στην Ανώτερη Δραματική Σχολή
"Δήλος - Δήμητρα Χατούπη"

 

Οι εισαγωγικές εξετάσεις της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «δήλος» Δήμητρα Χατούπη θα ξεκινήσουν με την ατομική ακρόαση στις 15 , 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2018 και θα διενεργηθούν σε τρεις φάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως και 7 Σεπτεμβρίου 2018, είτε ηλεκτρονικά στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. είτε στη γραμματεία της σχολής, στην Ελευσινίων 11, πλησίον μετρό Μεταξουργείο.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά

 1. Συμπληρωμένη αίτηση με φωτογραφία. ( Αίτηση εισαγωγικών εξετάσεων Ακ. Έτους 2018 - 2019)
 2. 20 ευρώ εξέταστρα, τα οποία αφαιρούνται από την εγγραφή.
 3. Συμπληρωμένο Ερωτηματολόγιο. ( Ερωτηματολόγιο εισαγωγικών εξετάσεων Ακ. Έτους 2018 2019 )
 4. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και Απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίο (μη επικυρωμένα).

 

Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων

 

 Όλοι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία των Εισαγωγικών Εξετάσεων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το «Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων», το οποίο θα πραγματοποιηθεί 3-7 Σεπτεμβρίου, στο οποίο παρέχεται η δυνατότητα στους υποψηφίους να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τις εκπαιδευτικές μεθόδους της σχολής, καθώς και με τους καθηγητές της. Για τη συμμετοχή στο «Δωρεάν Πενθήμερο Μαθημάτων» τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Read more...

Η «δήλος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Τα παιδιά του Α’ έτους παρουσίασαν θεατρικό αναλόγιο στις 21 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το έργο «Τρούφα» της Φραντζέσκας Α. Γιαννακού σε σκηνοθεσία και μουσική επιμέλεια της Γεωργίας Μαυραγάνη.

 

«Καλά, έχει τόση αξία ο άνθρωπος;»

«Μετά το Ολοκαύτωμα γίναμε όλοι αθώοι».

 

Ένα σταυροδρόμι. Ένας κόσμος σε μετάβαση. Ένας τόπος ορίων. Σ’ αυτόν τον κεντρικό άξονα ο άνθρωπος-καθρέπτης, ο άνθρωπος-προϊστάμενος, ο άνθρωπος-παπαγάλος και άλλοι καρναβαλιστές, ένα συλλογικό και ακαθόριστο «εμείς», προσπαθούν να κατανοήσουν, να προστατευθούν, να αυτοκαθορισθούν. Άνθρωποι καθημερινοί, περισσευούμενοι αναζητούν, ακίνητοι, ένα αποκούμπι, μία διέξοδο. Ταυτόχρονα ένας Λουδοβίκος προσπαθεί ν’ αρωματίσει τον χώρο του, οι κουδουνοφόροι απομακρύνονται με ρυθμικά βήματα, ενώ οι μετανάστες περπατούν αενάως σ’ έναν τόπο προσωρινό, που δεν αποτυπώνεται στον χάρτη.

 

Ακινησία και κίνηση, καρναβαλικό γέλιο και πηγαίο γέλιο θα ταυτισθούν για μία φευγαλέα στιγμή σ’ ένα όνομα:  Ανθή/Φουλ.

«Είμαστε ακόμη στην αρχή.  Σε μια αρχή, που θα αποκτήσει κάποτε ένα όνομα».

 

 

rsz dsc01112

rsz dsc01043

 

 

 

 

 

 

 

 

 φωτογραφίες : Μανόλης Κασιμάτης

Read more...

Θερινό Σεμινάριο Προετοιμασίας 2018

Δραματική Σχολή «δήλος»

rsz 1image1 004

 

 

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη

 διοργανώνει θερινό εργαστήριο

με στόχο τη μύηση στη λειτουργία ενός υποψηφίου μέσα στο περιβάλλον μιας

δραματικής σχολής υψηλών απαιτήσεων.

  

Το εργαστήριο θα λειτουργεί και ως προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις. Θα διαρκέσει συνολικά 3 εβδομάδες και είναι χωρισμένο σε δύο φάσεις. Η α’ φάση είναι από 16 έως 27 Ιουλίου και η β’ φάση περιλαμβάνει ένα πενθήμερο στις αρχές Σεπτέμβρη.

Θα πραγματοποιηθούν, σε εργαστηριακή μορφή,  μαθήματα   υποκριτικής-αυτοσχεδιασμού, κίνησης, τραγουδιού, performing καθώς και προετοιμασία σε μονόλογο, ποίημα και τραγούδι.

Θα διδάξουν οι καθηγητές της σχολής θεάτρου «δήλος».

                                      

 Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Οι εγγραφές αρχίζουν 23 Απριλίου 2018

             Για αιτήσεις και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία

2105203562 & 6972287889

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο

Read more...

H oμάδα θεάτρου No_Stage στο Εμπρός

27749836 1024280777720928 5158731003229134454 n

 

Η Θεατρική Ομάδα No_Stage, βρήκε Stage στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ για 4 Μόνο παραστάσεις. 16,17,23,24 Απριλίου και ώρα 21.00.
Σας περιμένουμε.

Είσοδος ελεύθερη
( Θα υπάρξει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς στο τέλος της παράστασης)

Η θεατρική ομάδα No_Stage αποτελείται από τέσσερις νέους ηθοποιούς: Κωνσταντίνος Αλέξης, Σάββας Πογιατζής, Μαρία Σωτηροπούλου και Άντρια Χαραλάμπους. Δημιουργήσαμε την ομάδα αυτή ως κοινό σημείο αναφοράς των καλλιτεχνικών μας αναζητήσεων σε μια προσπάθεια διερεύνησης τόσο της καλλιτεχνικής όσο και της εκπαιδευτικής διαδικασίας της τέχνης του θεάτρου. Η επιθυμία μας για συνεργασία γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη διερεύνησης ενός κοινού θεατρικού κώδικα βασισμένου στις αρχές της commedia dell' arte, τη χρήση της μάσκας και του ποιητικού λόγου στο θέατρο.

Έχοντας ως κινητήριο δύναμη τη φιλοσοφία και πρακτική των πλανόδιων θιάσων της Ελισαβετιανής Εποχής και των αντίστοιχων Ελληνικών Μπουλουκιών, επιθυμούμε να επικοινωνήσουμε και να παρουσιάσουμε την παράστασή μας στο ευρύτερο κοινό και ιδιαίτερα σε μη προνομιούχες ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό ταξιδεύουμε σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής Επαρχίας, σε τοπικούς δήμους και στην περιφέρεια, επιδιώκοντας τον επαναπροσδιορισμό του θεάτρου μέσα στην κοινωνία και την επιστροφή στις ρίζες του ως θέαμα προσιτό στο ευρύ κοινό. Ως No_Stage δίνουμε παραστάσεις σε καφενεία, πλατείες, σχολεία αλλά και σε άλλους χώρους συλλογικών συναθροίσεων, επιθυμώντας την ανάπτυξη καλλιτεχνικών σχέσεων με διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι με αφορμή το καλλιτεχνικό γεγονός οι άνθρωποι να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να αναπτύξουν ουσιαστικές σχέσεις μεταξύ τους.

Για την εκπλήρωση του σκοπού μας αντλήσαμε υλικό από τις διάφορες τεχνικές υποκριτικής που είχαμε διδαχθεί στο πλαίσιο της δραματικής σχολής και καθώς και από σχετικά σεμινάρια από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία πραγματοποιήσαμε διασκευή στην τραγωδία Οθέλλος του Σαίξπηρ σε μετάφραση Δ. Βικέλα. Βασιζόμενοι στην τεχνική και χρήση μάσκας, στήσαμε, ετοιμάσαμε και παρουσιάζουμε τη Σαιξπηρική τραγωδία σε μια μοναδική και ξεχωριστή απόδοση.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Σχολή Θεάτρου «δήλος» - Δήμητρα Χατούπη για την παραχώρηση των αιθουσών της σχολής για τις πρόβες.
Ευχαριστουμε και τον καθηγητή μας Σ. Κακάλα - Simos Kakalas ο οποίος ενέπνευσε με τη διδασκαλία του και υποστήριξε τη συγκεκριμένη δράση μας. Σε αυτούς οφείλουμε την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου εγχειρήματος!

Read more...
Subscribe to this RSS feed
 1. Lorem ipsum dolor
 2. Sample tab 1
 3. Sample tab 2

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Sed posuere consectetur est at lobortis. Maecenas faucibus mollis interdum. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur blandit tempus porttitor. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.

next
prev