Νέα Σχολής

Το Θέατρο Vault και ο έμπειρος Βασίλης Κωνσταντουλάκης για τις ανάγκες της νέας συμπαραγωγής τους «FUCKING MEN» ένα πρωτοπαρουσιαζόμενο Αμερικανικό έργο πρόζας με τεράστια επιτυχία στις σκηνές του εξωτερικού, σε σκηνοθεσία και μετάφραση Αντώνη Γαλέου, αναζητά άντρες ερμηνευτές ερμηνευτικής γκάμας από 17 μέχρι 65 ετών

και συγκεκριμένα: ηθοποιούς, χορευτές αλλά και μη επαγγελματίες με ικανότητες στον σωματικό αυτοσχεδιασμό και τον λόγο και διαθεσιμότητα σε πιο ανατρεπτικές προσεγγίσεις της θεατρικής πράξης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εξαιρετική φυσική κατάσταση και ιδιαίτερη εμφάνιση. Το έργο απαιτεί τρεις ηλικιακές γκάμες: 17-25, 30-40 και έναν ερμηνευτή 60-65 ετών.

Στην πρώτη φάση της εν λόγω ακρόασης θα κληθούν να παρουσιάσουν αυτοσχεδιασμό σε ντουέτα και στη δεύτερη θα δοθεί διαλογικό κείμενο χωρίς προετοιμασία.Στην ακρόαση θα κληθούν οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν αυστηρά από τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του με βάση το βιογραφικό τους σημείωμα και τα υλικά που έχουν αποστείλει.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. 1.Κατάθεση βιογραφικών και υλικών

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με την ένδειξη στο θέμα «Ακρόαση – Άντρες 2018».

  1. το βιογραφικό τους,
  2. πορτφόλιο με τουλάχιστον 4 πρόσφατες φωτογραφίες τους

και 3. τρίλεπτο βίντεο τραβηγμένο από σταθερή κάμερα με μια δράση και μια σύντομη προσωπική εξομολόγηση με θέμα: η επιθυμία. Το κείμενο θα είναι δικό τους. Τυχόν δυσχέρειες στη διατύπωση ή σαρδάμ θα εκτιμηθούν θετικά.

Παράταση μέχρι Δευτέρα 23 Απριλίου για αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων, αποκλειστικά για τους αποφοίτους της σχολής θεάτρου "δήλος" - Δήμητρα Χατούπη.

Η ενημέρωση των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Εκεί θα διευκρινίζεται και ο χώρος, ο χρόνος και τρόπος διεξαγωγής της ακρόασης.

Παρακαλείστε να μην τηλεφωνείτε στο θέατρο Vault. Η πληροφόρηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.