Νέα Σχολής

ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ «δήλος» - ΔΗΜΗΤΡΑ ΧΑΤΟΥΠΗ

 

Το Θερινό Τμήμα της Σχολής είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι θεάτρου με στόχο την πρώτη επαφή των υποψήφιων σπουδαστών με την υποκριτική τέχνη σε επαγγελματικό επίπεδο. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία για εκείνες και εκείνους που ενδιαφέρονται ειδικά να γνωρίσουν από κοντά την ατμόσφαιρα και τις προσεγγίσεις της σχολής, καθώς και τις μεθόδους στις οποίες εξειδικεύεται το διδακτικό της δυναμικό.

Το καθημερινό πρόγραμμα αποτελείται από μία ζώνη τεχνικής εκπαίδευσης του υποψηφίου (σώμα, μουσική, κίνηση, αναπνοή, φωνή) και μία ζώνη υποκριτικής από τη Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (δύο εβδομάδες) καθώς και ένα διήμερο τον Σεπτέμβριο (recap). Στο θερινό τμήμα διδάσκουν οι καθηγητές της σχολής:

 

Γιώργος Αδαμαντιάδης (Υποκριτική), Βασίλης Ανδρέου (Υποκριτική), Αντώνης Γαλέος (Δραματουργία), Χρίστος Θεοδώρου (Μουσική - Τραγούδι), Αλεξάνδρα Καζάζου (Υποκριτική), Σίμος Κακάλας (Υποκριτική), Γεωργία Μαυραγάνη (Υποκριτική), Περικλής Μοσχολιδάκης (Αγωγή λόγου), Κωνσταντίνος Μωραΐτης (Ido Portal), Γεωργία Παΐζη (μέθοδος Alexander), Δήμητρα Χατούπη (Υποκριτική)

 

Αναλυτικά:

84 ώρες πρακτικών μαθήματων

 

4-5 Ιουλίου                  Physical Workshop (Εργαστήρι υποκριτικής με την Αλ. Καζάζου στη μέθοδο Ensemble Energie)

8-19 Ιουλίου                Βασικός κύκλος (Μαθήματα υποκριτικής, τραγουδιού, φωνής και κίνησης)

7-8 Σεπτεμβρίου         Recap (Συμπυκνωμένη ανακεφαλαίωση μαθημάτων σεμιναρίου)

 

Δίδακτρα: €200

  • Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 200 ευρώ (€100 προκαταβολή + €100 μέχρι 28 Ιουνίου). Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου έχουν το δικαίωμα να πάρουν μέρος στις εισαγωγικές εξετάσεις της σχολής θεάτρου "δήλος" - Δήμητρα Χατούπη, για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, δωρεάν.
  • Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα αποσταλεί στους υποψηφίους μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των μαθημάτων (Παρασκευή 28 Ιουνίου).

 

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους μέσω:

  • email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
  • τηλεφώνου στο 6955570346 (10:00 – 15:00) ή στο 2105203562 (10:00 – 19:30)
  • messenger στο www.m.me/drama.school.dilos 
  • της σελίδας μας στο facebook www.fb.me/drama.school.dilos 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.