skip to Main Content
Πρόγραμμα παραστάσεων τελειόφοιτων σπουδαστών

Πληροφοριες:

  • Ημε/νία:  –  
  • Διεύθυνση:Χώρος Θεατρικών Εκδηλώσεων «δήλος» -Σχολή Θεάτρου “δήλος”- Δήμητρα Χατούπη Ελευσινίων 11Α , Μεταξουργείο
  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων

H Σχολή Θεάτρου «δήλος» – Δήμητρα Χατούπη όπως κάθε χρονιά παρουσιάζει και φέτος τις παραστάσεις των σπουδαστών της στο πλαίσιο των εξετάσεων αποφοίτησης τους το έτος 2011.

• Στις 4, 5 και 6 Ιουλίου 2011 τα έργα «Δεσποινίς Τζούλια» και «Πατέρας» του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, σε διδασκαλία Δημήτρη Ήμελλου και δραματουργική επεξεργασία της Έλσας Ανδριανού, σε μετάφραση Γιώργου Δεπάστα.
(Ώρα έναρξης παράστασης 20.00)

• Στις 7, 8, 9 και 10 Ιουλίου 2011 τα έργα «Έβελιν» και «Πανσιόν δι΄οικογενείας».


Πρόκειται για δραματοποίηση δύο από τα πιο διάσημα διηγήματα του μεγάλου μοντερνιστή πεζογράφου Τζέιμς Τζόυς, σε διδασκαλία, σκηνοθεσία και  δραματοποίηση  από τη Ρούλα Πατεράκη. Η διδασκαλία κίνησης έγινε από τη Νικολέτα Ξεναρίου και η σύνθεση & διδασκαλία τραγουδιού από τον Χρίστο Θεοδώρου.
(Ώρα έναρξης παράστασης 21.00)

• Στις 14, 15 και 16 Ιουλίου 2011 το έργο «Τα δεκατρία Ρόδα» του Χεσούς Φερρέρo, σε διδασκαλία και σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη. Η δραματοποίηση έγινε από τους τελειόφοιτους σπουδαστές της σχολής και την ίδια και η επεξεργασία κειμένου από την Ευγενία Λυρούδια. Την μουσική διδασκαλία των τραγουδιών κάνει ο Χρίστος Θεοδώρου και τη διδασκαλία κίνησης η Νικολέτα Ξεναρίου. Η σκηνική απόδοση του λογοτεχνικού συνδυάζεται με τη δημιουργία σύντομων κινηματογραφικών σκηνών που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κορρές, οι οποίες και θα παρουσιαστούν σε ξεχωριστή προβολή πριν την έναρξη της παράστασης.
(Ώρα έναρξης παράστασης 21.00)

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της σχολής.

Δημοσιεύθηκε:

Back To Top
Search