fbpx
skip to Main Content
Θεατρικό Σεμινάριο CLOWN NOSE KNOWS
18,19 και 25,26 Μαΐου 2019

Η Σχολή θεάτρου «δήλος» διοργανώνει τετραήμερο σεμινάριο (18,19/05 και – 25,26/05) που απευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές, performers και σε σπουδαστές δραματικών σχολών. Συνδιδασκαλία: Inigo Garcia Cantero και Χριστίνα Πετρολέκα.

Στόχος του σεμιναρίου

Ο κλόουν είναι ταξιδιώτης συναισθημάτων, δρα σαν παιδί, ζει στο εδώ και τώρα, κινείται με βάση την παρόρμηση και μοιράζεται με όλους τα συναισθήματα που δημιουργούνται κάθε στιγμή. Ο κλόουν είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας γιατί βρίσκει την ευχαρίστηση στην ύπαρξη του -όπως αυτή είναι. Επιτυγχάνει όταν αποτυγχάνει…

Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τον κλόουν τους και να αναπτύξουν τις γνώσεις τους για αυτόν. Με εργαλεία τον αυθορμητισμό του παιδιού και μέσα από ατομική και ομαδική δουλειά, θα δώσουμε έμφαση στη σχέση που έχουμε με το σώμα μας πάνω στη σκηνή, με τους παρτενέρ μας και με το κοινό.

Η τέχνη του κλόουν μας βοηθάει να καταλάβουμε αλήθειες του εαυτού μας. Είναι μια απελευθερωτική εκπαίδευση που δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις γιατί οι αισθήσεις σου είναι πάντα σε διαθεσιμότητα να δεχτούν τα ερεθίσματα: είσαι στο εδώ και τώρα.

The life collapses and the clown never gives up!!

18,19 και 25,26 Μαΐου 2019

Σχολή θεάτρου «δήλος»: Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο

 

Διάρκεια Σεμιναρίου: 4 ημέρες

Ημέρες: Σάββατο 18/05, Κυριακή 19/05, Σάββατο 25/05 και Κυριακή 26/05

Ωράριο: 11:00 – 16:00

 

Κόστος Συμμετοχής: 130€ (100€ για εγγραφές έως 20/4)

Αριθμός Συμμετοχών: Μέχρι 20 άτομα

Πληροφορίες & Κρατήσεις Θέσεων: 210 52 03 562 –

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

seminaria.dilos@gmail.com

 

 Βιογραφικά συντελεστών:

 

Ο Inigo Garcia Cantero γεννήθηκε στην Ισπανία, σπούδασε σωματικό θέατρο στην σχολή “Nouveau Colombier”, υποκριτική στο εργαστήριο της “Jessica Walker” και κλόουν στις σχολές “La Excentrica”,”La efervescente”, “El Almacen” με Joaco Martin, Oh Felix, Ale Coelho και Bruno Morera (οι οποίοι διδάσκουν μεθόδους από Philip Gaulier, Leo Bassi, Eric de Bont κ.α.). Δουλεψε με μέθοδο “Suzuki”και “viewpoints” με την Diana Bernedo, “Sacred Buffone”με τον Andres del Bosque.

Έχει συμμετάσχει στην παράσταση “Isolamendua” απο τον Josu Camara, “Libres y salvajes” απο τον Marc Vilajuana,”Cabareto del labo” απο τις Jessica Walker, “Indios Kuna Yala”με την ομάδα “ClimaX” και”Pueblo de Torrelavega”, “Casa encantada”, “Nacimiento del gigante”, “El viaje de la mascara”, “La locura del aire”, “Volare” απο τον Arturo Bernal.

Η Χριστίνα Πετρολέκα είναι απόφοιτη της ανώτερης δραματικής σχολής “δήλος”. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλόουν με τους Gozde Atalay και Παναγιώτη Κόκκορη, Bruno Morrera, Clown without borders (Sweden), Annabel Morgan. Επίσης έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Street Performance με την Cecile Laurans, θέατρο του καταπιεσμένου με τον Mateusz Gorecki, θέατρο τσίρκου με τον Gippo Silvestri. Έχει συνεργαστεί με τους clown without borders (Sweden) και υπήρξε ιδρυτικό μέλος στην ομάδα “WHO NOSES”, με την οποία έκανε παραστάσεις τσίρκου σε μέρη που υπάρχουν πρόσφυγες. Έχει δουλέψει με παραστάσεις θεάτρου και κλόουν στο φεστιβάλ “Aurillac” στην Γαλλία, “Viterbo” στην Ιταλία και στο καρναβάλι της Βενετίας.

 

Δημοσιεύθηκε:

Back To Top
×Close search
Search