skip to Main Content
Αφιέρωμα στη Χρύσα Σπηλιώτη: Οι απόφοιτοι της σχολή θεάτρου «δήλος» δίνουν το παρόν στο ολονύκτιο αφιέρωμα
Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 | Θέατρο Σταθμός

Με το έργο «Το μάτι της τίγρης» (2012) οι απόφοιτοι της σχολή θεάτρου «δήλος» δίνουν το παρόν στο ολονύκτιο αφιέρωμα στη Χρύσα Σπηλιώτη που διοργανώνεται στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Αναλογίο 2019», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 23:30 στο Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Μεταξουργείο .

Από τη δημοσίευση του Al4fun.gr:

Φεστιβάλ Αναλόγιο 2019: Ολονύκτιο Αφιέρωμα στη Χρύσα Σπηλιώτη

Το Φεστιβάλ Αναλόγιο 2019 υπό την καλλιτεχνική και επιστημονική εποπτεία της Σίσσυς Παπαθανασίου, φέτος έχει ως θεματικό άξονα τη Μνήμη και παρουσιάζει ένα συγκεντρωτικό αφιέρωμα στο συγγραφικό έργο της Χρύσα Σπηλιώτη, σε επιμέλεια της Ναταλίας Κατσού.

Σε μία ξεχωριστή βραδιά,το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 θα παρουσιαστούν όλα τα πολυπρόσωπα έργα της συγγραφέως στο Θέατρο Σταθμός, σκηνοθετημένα από επτά εξέχουσες σκηνοθέτιδες: Μιχαέλα Αντωνίου, Νικόλ Δημητρακοπούλου, Μαρία Ξανθοπουλίδου, Χρύσα Καψούλη, Ρούλα Πατεράκη, Αναστασία Ρεβή, και Δήμητρα Χατούπη.

Σκηνική επιμέλεια: Αφροδίτη Αναστοπούλου
Βοηθοί Σκηνοθεσίας – Διεύθυνσης Σκηνής: Τατιάνα Αγγελάκογλου, Αιμιλία Βασιλακάκη, Ίλια Γιακουμάκη, Αμέλια Ελευθεριάδου, Λένα Μποζάκη, Νίκος Άγγελος Παγώνης, Άρτεμις Παπαδάκη, Αλεξάν Σαριγιάν, Εύα Τριανταφυλλάκη
Σύνθεση Συνόψεων Υπερτιτλισμού: Αργυρώ Βώβου
Μετάφραση Υπερτιτλισμού στα αγγλικά: Αγγελική Μπούρα

Είσοδος δωρεάν, απαραίτηση η προκράτηση θέσεων: ticketsanalogio@gmail.com

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Ολονύκτιου Αφιερώματος και του Φεστιβάλ Αναλόγιο:
Website:https://analogiofestival.org || Fb: facebook.com/analogiofestival

E -mail: info@analogiofestival.organalogiofestival@gmail.com

* Στα σύντομα διαλείμματα μεταξύ των παρουσιάσεων θα προβάλλονται αποσπάσματα από την παράσταση του τελευταίου έργου της Χρύσας Σπηλιώτη ‘Ο γιος μου, Νικόλαος Μάντζαρος’ σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου, όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια η συγγραφέας κατά την περίοδο 2017-18.

** Τα θεατρικά έργα και τα διηγήματα της Χρύσας Σπηλιώτη θα διατίθενται προς πώληση στο φουαγιέ του θεάτρου από τις εκδόσεις Σοκόλη και Κέδρος.

Δημοσιεύθηκε:

Back To Top
Search