skip to Main Content
Το Α’ έτος της Σχολής Θεάτρου «δήλος» στην Κιβωτού του Κόσμου

Το Α’ έτος της Σχολής Θεάτρου «δήλος» παρουσιάζει για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου μία συναυλία κρουστών με τον Νίκο Τουλιάτο.

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00 π.μ.

Ζηνοδόρου & Καλλικλέους – Αθήνα (Κολωνός)

Μία δράση που συνεχίζεται τα τελευταία έτη. Οι σπουδαστές του Α’ έτους της Ανώτερης Δραματικής Σχολής «δήλος» – Δήμητρα Χατούπη ετοιμάζουν και παρουσιάζουν μία διαδραστική συναυλία κρουστών, και όχι μόνο, για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου τις μέρες των Χριστουγέννων.

Κιβωτός του Κόσμου

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού.

Δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον.

Η Κιβωτός του Κόσμου ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα από τον εικοσιεξάχρονο ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά, την ανιδιοτελή προσφορά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για το παιδί, το νέο και το γονιό που βρίσκονται σε ανάγκη και διαβιούν στις χαραμάδες της κοινωνίας, σε μια «άλλη» Αθήνα, στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος.

Δημοσιεύθηκε:

Back To Top
Search